O NAMA

Profesionalni smo tim koji se bavi pružanjem poslovnih usluga malim i srednjim tvrtkama, obrtima i ostalim poduzetnicima kojima je potrebna pomoć u svakodnevnom poslovanju.

Naše usluge usmjerene su na obavljanje standardnih administrativnih poslova, poslovno savjetovanje (organizacija poslovanja, optimizacija poslovnih procesa, upravaljanje poslovnim subjektom) te prijepise, uređivanje tekstova i korekture.

Osnovni principi našeg poslovanja su etičnost, pouzdanost, profesionalnost i odgovornost.

Korištenjem naših usluga ostvarujete:

man-3230661_640

– uštedu troškova (nemate troškova zaposlenika – troškove plaća, doprinosa, godišnjih odmora, prijevoza; nabave uredske opreme, računala i sl.)

– uštedu vremena (svoje dragocjeno vrijeme možete usmjeriti na vaš „core business“, a sve administrativne poslove koji vam oduzimaju vrijeme možete prepustiti našem profesionalnom timu)

– uštedu energije (svu svoju energiju može usmjeriti na razvoj i unaprjeđenje svog poslovanja kako biste bili što konkurentniji na tržištu)

– povećanje efikasnosti i profita

– optimizaciju procesa i unaprjeđujete svoje poslovanje

O MENI

Ja sam Gordana Blažeković, diplomirana ekonomistica s preko 20 godina iskustva u financijskom sektoru, od kojih preko 12 godina na rukovodećim funkcijama.

Nakon dugogodišnjeg rada za međunarodnu kompaniju, gdje sam stekla veliko znanje i iskustvo, kako u operativnim tako i u upravljačkim poslovima, odlučila sam krenuti u poduzetničke vode i otvoriti vlastiti biznis.

Na ideju o pokretanju vlastitog posla došla sam uvidjevši da sve ubrzaniji način života i dinamično poslovanje, kako velikih tako i manjih poslovnih subjekata, zahtijevaju sve veću optimizaciju poslovanja kako bi im se glavnina aktivnosti usmjerila na tzv. “core business”, a administrativni poslovi što više optimizirali ili preusmjerili na vanjske suradnike.

Isto tako, velikom broju manjih poduzetnika, osobito onima koji tek počinju poslovati, nije oportuno zaposliti osobu za obavljanje administrativnih poslova već taj dio posla za njih može obaviti vanjski suradnik kojeg plaćaju po stvarnim satima rada.

Nadalje, uvidjela sam da je mnogim poduzetnicima potrebna bolja organizacija posla kako bi mogli više vremena posvetiti svojim osobnim potrebama.

Moja je misija pomoći svim poslovnim subjektima da unaprijede svoje poslovanje boljom organiziranošću, da oslobode svoje vrijeme za aktivnosti koje vole i da se osjećaju zadovoljno.

Close Menu